Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Creatieve Groeidag, Creëer jouw Rivier van Rust

17 februari 2024 - 09:00 tot 17:00

“Creatieve Groeidag, “Creëer jouw rivier van rust,”

Deze dag is gericht op bewustwording, het in kaart brengen en transformeren van schaduwkanten en het verbeelden van jouw beleving met creatieve expressie.

Je gaat je innerlijke rivier afvaren, innerlijke blokkades en belemmeringen transformeren zodat je vanuit rust en helderheid je creativiteit kunt laten stromen.

Tijdens de dag zal er speciale aandacht zijn voor het opschonen van je innerlijke energetische rivier en het vergroten van je verbeelding en creatiekracht. Dit stelt je in staat om jezelf te ontwikkelen & je creativiteit te ontketenen. Welke schatten komen er bovendrijven? Wat ligt er nog in jou verborgen? En wat stroomt er het liefst uit jou? Jouw innerlijke kracht op papier en doek!

Gegevens

Datum:
17 februari 2024
Tijd:
09:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Bregje Raaijmakers & Bianca Dubbelaar
Telefoon:
Bregje 0628733287 Bianca 0651471099
E-mail:
bianca@to-bi.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 157,-
Aantal deelnemers:
max 14 deelnemers
Inclusief:
Materiaal, koffie/thee en lekkers gedurende de hele dag incl. vers gemaakte vegetarische lunch.