AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Connection Lab – Verbinden in vrijheid

9 mei 2017 - 20:00 tot 22:30

Verbinding met de ander kan lastig zijn als je de verbinding met jezelf moeilijk kan maken of als je je eigen grenzen en behoeften niet goed kan aangeven.
In intieme relaties is de plek waar onze meest hardnekkige patronen rondom verbinding, intimiteit, grenzen en behoeften graag hun kop laten zien.
Als kinderen leren we van onze ouders en omgeving hoe we ons (dienen) te verhouden tot anderen. Omdat men vroeger niet beter wist, werd ons geleerd om vooral te luisteren naar anderen, ook al betekende dat we minder of niet meer naar onszelf luisterden.
We trekken dan ook situaties en mensen aan die aansluiten bij de manier waarop we hebben geleerd te relateren. Als ik besloten heb om mezelf weg te cijferen en de behoeften van de ander belangrijker te maken dan die van mij, dan is de kans groot dat ik mensen aantrek die over mijn grenzen zullen gaan.
Dit is een van de mechanisme waarbij de connectie gebaseerd is op tekort, angst en een oude verroeste methode om liefde te krijgen. In het begin van een relatie hebben we meestal nergens last van, maar na verloop van tijd wordt helder dat de echte diepere connectie mist.

In het “Connection Lab” gaan we op een boeiende, diepgaande en speelse manier ontdekken en ervaren wat onze behoeften werkelijk zijn, hoe we die kunnen uiten en hoe we veilig voor onszelf en de ander worden door onze grenzen te communiceren.

Deze workshop is o.a. gebaseerd op “the Wheel of Consent” van Betty Martin en geinspireerd door oefeningen uit “Circling”.

Deze workshop is geschikt voor iedereen tussen 18 en 100 jaar die authentiek zichzelf wil zijn in een fijne verbindingen met anderen.

Gegevens

Datum:
9 mei 2017
Tijd:
20:00 tot 22:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€25 vooraf via ideal/ overboeking, €30 via avondkassa (als er nog plek is)