AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Connection Lab – Verbinden in vrijheid

Connection Lab – Verbinden in vrijheid

21 september 2017 - 19:30 tot 22:30

Authentic touch and play

Grenzen en behoeften/ verlangens aangeven is lang niet altijd zo makkelijk als dat we zouden willen. Soms weten we niet eens goed wat die grenzen en verlangens zijn, laat staan dat we ze überhaupt kunnen communiceren. Een andere keer weten we het wel, maar kunnen schaamte, angst of schuldgevoelens ons belemmeren om deze kenbaar te maken aan de ander.

De dynamiek van hoe jij omgaat met jezelf en met anderen verandert fundamenteel wanneer jij in staat bent je grenzen en behoeften helder uit te drukken.

In de eerste plaats ‘veiliger’ voor jezelf en daarmee ook voor anderen. Je wordt duidelijker zodat anderen ook weten wat ze aan jou hebben en jij aan hen. Dit zorgt ervoor dat je verbindingen intiemer en authentieker worden.

Het vergroten van je bewustzijn rondom jouw grenzen en verlangens in ieder uniek moment en de gezonde expressie daarvan staan centraal tijdens dit diepgaande traject.

In een veilige setting zullen we spelen met relatief simpele maar krachtige technieken rondom communicatie en niet-seksuele aanraking. (kleiding blijft aan)

Dit traject is in de eerste plaats voor iedereen (koppels/ singles/alle genders) die zijn/haar vermogen tot gezond en intiem relateren wil onderzoeken en verbeteren, maar ook voor mensen die willen leren om nog meer (schaamteloos) te genieten of om echt te kunnen ontvangen.

Pleasers en gevers die hun grenzen willen leren koesteren zijn zeker ook welkom 😉

WAAR GAAN WE MEE SPELEN?
Bewuste aanraking
Vertraging in contact (met onszelf en de ander)
Liefdevolle duidelijkheid
Voluit ‘JA’ zeggen
Voluit ‘NEE’ zeggen
Ontvangen
Zuiver geven
Genieten van nemen
Authenticiteit
Bewust aanwezig zijn
Fysiek spel

Tijdens de 5 avonden (3 uur) gaan we vooral de vertraging in zodat we tijd hebben om echt te kunnen voelen alsook kunnen reflecteren en integreren.

De avonden zijn niet los te volgen omdat we samen een bedding opbouwen die ons in staat stelt dieper te gaan, jezelf te ontdekken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw lichaam, energie en plezier.

Je leert hierin eenvoudige oefeningen waarmee je thuis verder kunt gaan met een partner, vriend/ vriendin/ familielid etc.

Dit traject combineert verschillende technieken en disciplines waaronder Ritual Play (Marina Kronqvist), Wheel of Consent (Betty Martin) Geweldloze Communicatie (Marshall Rosenberg) en Circling

———————-
PRAKTISCHE INFO
———————-

Je bent met jezelf, maar ook met een partner welkom en je mag wisselen of samen blijven. We zullen oefenen in paren. Omdat ieder contact iets anders laat zien doen we je de expliciete uitnodiging om open te staan voor het samen werken met mannen als met vrouwen. Niets moet.

We gaan tijdens dit traject geen seksuele aanraking exploreren. De kleding blijft dus aan.
Respect, een open mind en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn de sleutels tot een fijne reis samen.

(Een voorproefje kan je komen nemen tijdens een losse Connection Lab-avond, zie website)

 

Gegevens

Datum:
21 september 2017
Tijd:
19:30 tot 22:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 227,- incl. BTW (Je plaats is bevestigd bij betaling)
Data:
21 sep, 5 en 19 okt, 2 en 16 nov. 2017
Aantal deelnemers:
max. 14 deelnemers