Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

CoBrA – Workshop

8 maart 2018 - 10:00 tot 16:00

’Laat zien dat je uniek bent’

Spelen is louter iets voor kinderen? Nonsens. Door te spelen, en ergens plezier aan te beleven, krijgt het leven meer betekenis en wordt het leuker. Het werk wordt leuker, relaties worden beter. En niet te vergeten; door te spelen voelen we ons jong en positief! En leven we vooral vanuit spontaniteit. Spontaniteit is die natuurlijke energie die je hebt ervaren toen je kind was. Toen je op een natuurlijke manier de ruimte nam en zonder oordelen in de wereld stond. Je was volledig jezelf. Puur en vrij. Spreekt jou dit aan? Dan gaan we samen op zoek naar jouw eigen spontane zelf. Je unieke zelf! Dat doen we door op een spontane wijze te spelen met verf. Eigenlijk zoals de bekende COBRA-groep dat eerder al deed. ‘Dat kan een kind ook!’, is vaak de reactie op deze kunstvorm. En inderdaad, een kind kan dat. Maar nu jij nog!
Spontaan en ongedwongen, toegeven aan een gevoel van binnen uit.

En….iedereen kan het! Ervaring is niet nodig.

Gegevens

Datum:
8 maart 2018
Tijd:
10:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 85,-
Inclusief:
alle materialen