Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Cacao & Sound Alchemy Ceremony

21 oktober 2018 - 14:00 tot 17:00

We drinken samen het hart openende medicijn Cacao, zodat je vanuit je hart je kunt verbinden met jouw intentie. Cacao is een non-psychedelisch plant medicijn, dat deuren opent maar je er niet doorheen duwt.
Tijdens de ceremonie wordt een liefdevolle, veilige ruimte gecreëerd waarin jij verbinding kunt maken met datgene waar jij mee in contact wil komen. Een ruimte om los te laten, om dichter tot je essentie te komen, om een diepere verbinding met het leven en het eenheidsbewustzijn aan te gaan, om te helen en om transformatie teweeg te brengen.

Geluid + intentie = magie
Door middel van sound practices vanuit verschillende tradities openen we ons hart, activeren we ons lichtlichaam en verkennen we hogere staten van bewustzijn.

De ceremonie wordt afgesloten met een Sound Journey, waarin je wordt uitgenodigd om te liggen en jezelf mee te laten nemen door de vibraties van verschillende sacred instruments en mijn stem.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2018
Tijd:
14:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 40,-
Aantal deelnemers:
max. 20 deelnemers