Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Adem Didge Event

27 september 2019 - 20:00 tot 22:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 31 januari 2020 at 20:00

One event on 21 februari 2020 at 20:00

One event on 11 september 2020 at 20:00

We beginnen het Breathing Didge Event met het plaatsen van een intentie. Vervolgens geeft Michel een geleide meditatie en een body-scan. Daarna zal Floor de verbonden ademsessie geven, waarbij Michel zal begeleiden op didgeridoo, sjamanen drum en andere percussie-instrumenten.

De verbonden ademhaling is een methode om bij jezelf te komen en je innerlijke kracht en liefde te voelen. Het is een reis waarin je van alles tegen kan komen. Door de combinatie van de verbonden ademhaling en de didgeridoo kunnen processen in gang gezet worden op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

De didgeridoo is een instrument dat oorspronkelijk werd bespeeld door de aboriginals in Arnhemland, Australië. Naast dat de didge gebruikt wordt als muziekinstrument heeft het ook meditatieve – en helende effecten. Zo kan het oergeluid een diepe ontspanning geven, door de trillingen worden de energiebanen gunstig beïnvloed, waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Je bent van harte welkom om samen met ons deze transformerende ademreis te komen maken.

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
20:00 tot 22:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
40,-
Aantal deelnemers:
8-12 deelnemers
Inclusief:
Thee, fruit en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.