AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Breath Bliss Ademworkshop

24 mei 2019 - 19:30 tot 22:00

Breath Bliss
Een ontmoeting met jezelf.

Wil jij kennismaken met de geweldige kracht van de Adem? Wil jij ervaren hoe bijzonder en bevrijdend deze ontmoeting is met jezelf?
Sta je wel eens stil bij je ademhaling? Adem in, adem uit. We doen het meer dan tienduizend keer per dag. Het lijkt simpel.
Gek genoeg merken we niet eens dat we het niet optimaal doen. Onze adem vertelt een verhaal.
Het vertelt hoe we leven en waar we bang voor zijn. Of we vanuit
ons hoofd of vanuit ons hart leven. Of we genieten van het leven
en open kunnen staan voor positieve dingen. Of dat we beperkt door onze angsten, maar doormodderen…
De Adem is het belangrijkste middel waarmee wij emoties kunnen beheersen. Voor veel mensen komt dit neer op het onderdrukken van hun gevoelens. Omdat ze die gevoelens moeilijk vinden of ze komen op dat moment even niet goed uit. Worden niet geaccepteerd door onszelf of door onze omgeving.

We slikken emoties weg, onze adem stokt van schrik. Dat gebeurt onbewust en veelal automatisch. Die emoties gaan vastzitten in de vorm van blokkades en lichamelijke klachten. Klachten zoals: angst, boosheid, spanning, piekeren, somberheid. Of spierpijn, hoofdpijn, buikpijn, astma en hyperventilatie. Gelukkig is diezelfde ademhaling ook het middel waarmee je je weer kunt bevrijden. Want ademen heeft een enorme harmoniserende kracht!
Voor mij is ademwerk de meest effectieve weg naar meer evenwicht en harmonie. Het helpt je fysiek, maakt krachtiger en energieker.
Op emotioneel gebied helpt het je aanvaarden wat er is. Het helpt je op een diep niveau beperkingen en talenten te aanvaarden, te (her)ontdekken wat belangrijk is, vorm en richting te geven aan je persoonlijk leven en weten waar je goed in bent.
Ga je mee op deze Ademreis?

Gegevens

Datum:
24 mei 2019
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
50,-
Aantal deelnemers:
min. 5, max. 12 deelnemers.
Inclusief:
yogamatten, (meditatie)kussens, dekens zijn aanwezig, incl water & heerlijk kopje thee