Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Magie van de vrouwelijke seksualiteit en de voormoeders

6 mei 2017 - 10:30 tot 17:00

Welkom Brabantse Sisters!

‘Pas als wij vrouwen onze baarmoeders in gaan brengen, dan kan de wereld gaan transformeren.’ Dit is een van de dingen die vele natuurvolkeren ons op dit moment meegeven. Om dat te kunnen doen, om onze baarmoeders en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit in te brengen, dienen we onze lichamen te bewonen. Dienen we contact te kunnen maken met onze vrouwenlichamen. Het beeld is dat dat er ooit was, van nature, dat we de taal van onze lichamen, onze intuïtie, ons weten, spraken, leefden en doorgaven. Op een bepaald moment werd dat verboden, onze lichamen werden gezien als onzuiver of zelfs duivels, onze vrouwencirkels en maancirkels werden verboden. Zo zijn we terecht gekomen in een leven van afscheiding, we zijn terecht gekomen in een collectief trauma stuk. Nu is de tijd gekomen om ons daarvan te bevrijden, stap voor stap, ieder van ons, voor onszelf, onze zusters, onze dochters en kleindochters.
Deze dag gaan we kennis maken met de krachten van onze voormoeders.
Hun trauma maar vooral ook hun kracht en hun weten. De ruimte veranderen we in een tempelspace, door middel van het zitten en zijn in de cirkel, gebed, zingen, trommelen en bewegen en in die ruimte, ontmoeten we onszelf, onze voormoeders en elkaar.

Aanmelden en info: Katrien Fornoville
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: kfornoville@hotmail.com

Het is een eenmalige workshop om kennis te maken met dit werk en met Sifra Nooter, Als er genoeg interesse is, kunnen we kijken of we een jaartraining in Brabant kunnen organiseren. Deze zal dan bestaan uit 5 weekenden (2 dagen, zaterdag en zondag) en zal rond de €700 kosten.
Voor meer informatie: www.sifranooter.nl

Gegevens

Datum:
6 mei 2017
Tijd:
10:30 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-

Reacties zijn gesloten.