Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Behind the Masks – Opstellingen Karakterstructuren

20 november - 11:00 tot 18:00

Workshop opstellingen rondom Karakterstructuren

Als kind ontwikkel je onbewust overlevingsstrategie├źn om je plek in te nemen in de wereld; dat gaat vanzelf. Die strategie├źn werken feilloos, tot je merkt dat je in je latere leven soms vastloopt. De oplossing van vroeger heeft zich (zonder je medeweten) vastgezet in een of meer karakterstructuren, die onbewust je gedrag bepalen. In deze dynamische workshop krijg je inzicht in je karakterstructuren en leer je jezelf te bevrijden van de beperkingen die ze je opleggen. Overleven wordt weer Leven.

De dynamiek van de dag is dat we met en voor elkaar werken: als je geen gelegenheid hebt voor een eigen opstelling leert de ervaring dat je als representant in de opstelling van een ander inzichten krijgt voorn en over jezelf. Je wordt niet voor niets gekozen voor die plek.

Deze dag is uitermate geschikt als intervisie. Je kunt je dus ook als groep aanmelden.

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
11:00 tot 18:00

Docenten

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Website:
www.deverbindendefactor.net
 
Hanneke Jansen op de Haar
Telefoon:
06-48621616
E-mail:
hajodh@gmail.com

Overige informatie

Kosten:
125, -
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
Hand-out, koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.