Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Basiscursus Akasha Kronieken Lezen

Basiscursus Akasha Kronieken Lezen

21 september 2018 - 09:30 tot 12:30

De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in de wereld in te nemen en deze te bekrachtigen. De Akasha Kronieken verstrekken je gedoseerd en op liefdevolle en integere wijze informatie over: je talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En vooral: ze ondersteunen je energetisch bij je transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen.

Wil je leren om zelf de Akasha Kronieken te openen en hierin te readen voor jezelf en voor anderen? Toegang tot lichtveld is eenvoudig. Joyce leert je dit op dynamische en speelse wijze. Ze biedt je daarbij veel ruimte en begeleiding bij het ontdekken van jouw eigenheid. En ze leert je over het in de praktijk omgaan met je nieuwe vaardigheden. Zodat jij de rest van je leven profiteert van de altijd beschikbare, gratis en liefdevolle begeleiding van dit lichtveld bij zowel jouw dagelijkse praktijk als jouw grote levenskeuzes. Meer informatie en voorwaarden van de cursus lees je op : www.HelingEnHelderheid.nl.

Become the Best of You!
Doe lekker mee met de cursus Akasha Kronieken Lezen!

Gegevens

Datum:
21 september 2018
Tijd:
09:30 tot 12:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 195,- (incl. BTW voor particulier, excl. BTW voor zakelijk)
Data:
21 en 28 sep, en 2 nov