Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Awakening Shakti (voor vrouwen)

8 augustus - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin je je gaat verbinden met je pantsers en spanning in het lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt, je zult patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan gaan transformeren. Een dag van transformatie. Op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen
Op deze dag zullen we meer aandacht brengen naar het bekken gebied, het gebied waar onze Kundalini energie of Skakti energie zich huist. Ik zal je laten ervaren hoe je deze energie in beweging kan brengen, energie die van levensbelang is, en enorm interessant kan zijn deze te leren in beheer te nemen. Vaak zijn we bang geworden van deze energie. Op deze dag gaan we spelen, genieten en onderzoeken Onze levensenergie of ook wel seksueleenergie genoemd heeft vaak lading gekregen.Op deze dag ga je uit je hoofd, in je lichaam voelen los van alle plaatjes en verhalen die je er zelf of door jou omgeving aan zijn gegeven.Je zult versteld en verwonderd staan in waar deze energie toe in staat is en hoeveel creatie kracht deze heeft.

​Op deze dag zal de ‘adem’ ons leiden in ons lichaam, zal het onze energie verhogen, zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook onze schaduwzijdes wakker kunnen worden. Voor dit alles is hier ruimte en een veilige bedding aanwezig.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. We zullen ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 8 augustus zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren. Kan jij jezelf weer toestemming geven te mogen genieten?

Wat brengt dit jou?
Meer contact met je eigen lichaam, een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jouw levensenergie/seksuele energie. Na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk voor jou om deze hierna wakker te houden, deze dag is namelijk geen Quick/fix oplossing. Ik zal je handvatten aanreiken hoe je dat kan doen.​

Gegevens

Datum:
8 augustus
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Diana Bierings
Telefoon:
06-13259114
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Website:
www.gentlemiracles.nl

Overige informatie

Kosten:
120,-, Als jij je aanmeld voor 5 juli betaal je 105,-euro (15 euro korting).
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.