AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Awakening Shakti (voor vrouwen)

5 september 2020 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin je je gaat verbinden met je pantsers en spanning in het lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt, je zult patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan gaan transformeren. Een dag van transformatie. We gaan meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen
We brengen meer aandacht naar het bekken gebied, het gebied waar onze Kundalini energie of Shakti energie zich huist. Ik zal je laten ervaren hoe je deze energie in beweging kan brengen, energie die van levensbelang is en enorm interessant kan zijn deze te leren in beheer te nemen. Vaak zijn we bang geworden van deze energie. We gaan spelen, genieten en onderzoeken Onze levensenergie of ook wel seksueleenergie genoemd heeft vaak lading gekregen. Je uit je hoofd en in je lichaam voelen, los van alle plaatjes en verhalen die je er door jouzelf of door je omgeving aan zijn gegeven. Je zult versteld staan en verwonderd zijn waar deze energie toe in staat is en hoeveel creatie kracht deze heeft.

​Op deze dag zal de ‘adem’ ons leiden in ons lichaam, zal het onze energie verhogen, zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook onze schaduwzijdes wakker kunnen worden. Voor dit alles is hier ruimte en een veilige bedding aanwezig.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. We zullen ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 5 september zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met onszelf de diepte in ons zelf gaan ervaren. Kan jij jezelf weer toestemming geven te mogen genieten?

Wat brengt dit jou?
Meer contact met je eigen lichaam, een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jouw levensenergie/seksuele energie. Na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk voor jou om deze hierna wakker te houden, deze dag is namelijk geen Quick/fix oplossing. Ik zal je handvatten aanreiken hoe je dat kan doen.​

Gegevens

Datum:
5 september 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
120,-, aanmelden voor 16 aug betaal je 105,-euro (15 euro korting).
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers