Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

ART-journaling- een reis met ontelbare mogelijkheden

17 oktober - 10:00 tot 17:00

Een Art-journal is letterlijk vertaald een kunstdagboek. In 2017 kwam ik er voor het eerst mee in aanraking en ik werd er meteen door gegrepen. Iedere dag, al is het maar 5 minuten, even creatief, uit de waan van de dag. Uiteindelijk werkt het voor mij beter dan het schrijven van een dagboek.

Het is een proces van binnen uit, we werken niet toe naar een vaststaand eindresultaat. We werken vanuit ons gevoel en wat er op dat moment mag ontstaan, een meditatieve vorm van werken, er is geen vaststaand einddoel en fout gaan kan het niet want het is jouw eigen unieke creatieve expressie.

Experimenteren met vorm en kleur, materialen, reliëf, tekst, afbeeldingen, verschillende soorten achtergronden, diepte maken door verschillende lagen, van gewoon kijken wat er ontstaat. Als je je gevoel en handen durft te volgen ontstaat er een prachtig eindresultaat. Durf jij buiten de lijntjes te kleuren, uit je comfortzone te gaan? Voel je welkom. Voor mij is zo’n dag elke keer weer een feestje, het plezier van ontdekken en verwondering, met alles wat er is.

 

 

 

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
10:00 tot 17:00

Overige informatie

Kosten:
79,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Inclusief koffie/thee/lekkers/materialen Breng je eigen lunch mee, ik zorg voor een pan soep.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.