Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Andes Ceremonie voor de Maan

10 oktober 2019 - 19:00 tot 22:30

Lieve allen,

donderdag 10 oktober is het Volle Maan.
Ik nodig jullie graag uit voor een bijzondere Maan ceremonie die ik zelf doorkreeg in de Andes, op het Eiland van de Maan, gelegen in het heilige Titicacameer in Bolivia.

Deze ceremonie is een geschenk voor ons-zelf en voor al wie ons dierbaar en verwant is. Om de relatie in onszelf, met de elementen, als dochters en zonen van de maan en de vrouwelijke energie in ons-zelf, terug in balans te brengen.
We nodigen de spirit van Ayni uit, waarin alles met elkaar verbonden is (licht en donker, zon en maan, dag en nacht, warm en koud, orde en chaos, wake en droom,…) en waarin we bewust worden dat ons hele Zijn en Voelen verbonden is met het kosmische web van geven en ontvangen.
Vanuit een natuurlijke wederkerigheid en dankbaarheid maken we een geschenk voor de maan, voor de vrouwelijke energie in ons-zelf, voor de aarde, voor het vuur, voor het water, voor de lucht en voor ons ware, authentieke, vreugdevolle hart.

Dit creatief proces is een schitterend vreugdevol gebaar om de helende energie van grootmoeder maan, Mama Quilla (Quechua) te eren en te vieren met een golf van licht en liefde. Nieuwe zaadjes van licht om ons-zelf overvloed te schenken waar we het nodig hebben.

Van Harte Welkom, open voor iedereen

 

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
19:00 tot 22:30

Overige informatie

Kosten:
49,- euro
Data:
10 oktober 2019
Aantal deelnemers:
min. 7, max. 20
Inclusief:
Alle materiaal om deze ceremonie te brengen thee, versnaperin

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.