Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Afstemmen op je eigen wijsheid + SoulCollage®

16 december 2021 - 10:00 tot 16:30

Persoonlijke ontwikkeling als voedsel voor de ziel.  Het hoeft per slot geen zware kost te zijn. De Tzolkin kalender brengt je in contact met je eigen wijsheid en SoulCollage® maakt zichtbaar.

‘Afstemmen op je eigen wijsheid’ is het workshopdeel waarbij gewerkt wordt met de dagenergie en de materialen van Maya wijsheid. Je leert gebruik te maken van dat wat je niet ziet maar wel voelt: het is je persoonlijk kompas.

In de middag zijn we creatief met SoulCollage®. Je hoeft daar niet artistiek voor te zijn. Je kiest op gevoel afbeeldingen die je aantrekken. Met knippen, scheuren en plakken ontstaan spontaan de mooiste collages. Na het maken van de kaart(en) volgt het lezen; je krijgt dan de boodschap van de kaart.

Een dag voor jezelf. Of zoals onlangs een deelnemer zei: ‘Dit was een wellness-dagje voor mijn ziel’.

Gegevens

Datum:
16 december 2021
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Ans van Summeren
Telefoon:
06 44716076
E-mail:
info@ansvansummeren.nl
Site:
www.ansvansummeren.nl

Overige informatie

Kosten:
90,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
• koffie/thee/iets erbij • hand-out dagenergie • materialen SoulCollage® exclusief • lunch; die breng je zelf mee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.