Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Afstemmen op 2019 – Nieuwjaarsworkshop

1 februari 2019 - 10:00 tot 16:30

Wat heeft het nieuwe jaar te brengen? Hoe kun je in 2019 meesurfen op de energie en bewust omgaan met je mogelijkheden, kansen en valkuilen.

Vind je het belangrijk om meer te vertrouwen op wat je voelt en intuïtief weet? Dan kun je de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken.

De Tzolkin dagenergie van nieuwjaarsdag – Gele Ster toon 3 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad – geldt als jaarenergie voor 2019. Deze dag heeft specifieke kwaliteiten die je een heel jaar lang op een praktische manier kunt gebruiken voor je spirituele ontwikkeling. Door af te stemmen op de jaarenergie sla je de brug tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid voor 2019.

Je krijgt deze dag helderheid over je koers en over de energie die jou een heel jaar lang ondersteunt op je pad. We gebruiken de jaarenergie en SoulCollage® om de brug te slaan van denken naar voelen, van hoofd naar hart en ziel, en van kennis naar wijsheid.

Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. Iedereen kan het!

Gegevens

Datum:
1 februari 2019
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
Meld je aan voor 1 december en betaal €117,-. Daarna €127,-.
Aantal deelnemers:
max. 14 deelnemers
Inclusief:
cursusmateriaal, koffie, thee en lunch

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.