Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Ademdag ‘Geraakt worden door aangeraakt te worden’

26 januari - 10:00 tot 17:00

Geraakt worden door aangeraakt te worden

Dit wordt een bijzonder vrouwendag. In de ochtend gaan we lichaamswerk en ademwerk doen.Een ademsessie die je naar binnen laat gaan en die jou van binnen zal aanraken daar waar je geraakt kan worden. In de middag gaan we dat wat naar de oppervlakte heeft mogen komen, los heeft mogen trillen, belichamen door elkaar aan te raken. We zullen dit doen in 2 of 3 tallen in kashmirische positie. Dit betekent dat diegene die gemasseerd wordt met haar bekken op de schoot van de andere vrouw ligt. Massage ervaring is niet noodzakelijk, met aandacht de ander aan willen raken en aanwezig kunnen zijn in wat zich daar aandient wel. Belangrijk is dat jij je eigen proces kan dragen, en dat bloot zijn met andere vrouwen voor jou oké is (natuurlijk ben je vrij om een slip aan te houden, tijdens de massage lig je onder jou eigen sarong) .(betekent niet dat het niet spannend mag zijn of dat er niet van alles aangeraakt kan worden, ik zorg met mijn team voor een veilige bedding waarin dit kan ontstaan en kan zijn). De manier waarop we elkaar gaan aanraken, is een manier zoals wij vrouwen dat van oudsher al deden in tempels en in tenten, om de pijnen die we in het leven hebben opgelopen uit ons lijf te masseren, zodat het mag helen en verzachten en dat jij je mag overgeven in de veilige bedding van een andere vrouw.

Deze dag wordt begeleid door mij, Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer)
Aanmelden via diana.bierings@hetnet.nl, deelname kost 90 euro, aanmelding is bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, je ontvangt van mij een bevestiging via de mail. Je bent welkom vanaf 9:30 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 10:00 dus wees s.v.p. op tijd.

De lunch is een potluck wat inhoudt dat je zelf iets lekkers meebrengt wat je kan delen met de rest, er ontstaat zo een overvloedige tafel met eten wat in liefde gemaakt is.

Belangrijk om mee te nemen:
-warme sokken of sloffen
-sarong
-dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
-flesje water
-doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Diana Bierings
Telefoon:
06-13259114
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Website:
www.gentlemiracles.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 95,-, als je voor 31 december betaald ontvang je €10,- korting

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.