Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Transformational Breathing (mannen en vrouwen)

7 september 2019 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt, je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie. Op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen.

​Op deze dag zal de adem ons leiden in ons lichaam, zal het onze energie verhogen, zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken. Voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zul je op deze dag nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. Op deze dag zullen we ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 7 september zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren, een zielsverbinding.

Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk voor jou om deze hierna wakker te houden, deze dag is namelijk geen Quick/fix oplossing. Ik zal jou zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

Praktische informatie
Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer.
Aanmelden via info@gentlemiracles.nl

Belangrijk om mee te nemen:
Warme sokken of sloffen
Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
Flesje water
Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen
POLUCK LUNCH: wat inhoudt dat iedereen iets lekkers meebrengt wat je kan delen, waardoor er een vurige tafel van overvloed ontstaat.

Wees welkom!

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 120,-
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers