AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Ademdag special voor vrouwen ‘Cleansing of the Womb’

16 juli 2017 - 10:00 tot 17:30

Een ervaring van een deelneemster:
“Ik was erg onder de indruk van de ademdag voor vrouwen. Het verbaast me dat het zo diep ging en dat de muziek daarin zo ondersteunend is geweest. Het specifiek aanreiken van emoties heeft me geholpen om daar dieper in de te voelen en los te laten. De muziek en de stem van Peruquois lieten me dieper voelen en hielpen me met uiten van de verschillende gevoelens, alsof haar stem mijn stem hielp om het naar buiten te brengen, ook jouw zachte aanmoediging hielp daarbij. Ik kon beter voelen en contact maken met er pijn die is opgeslagen in mijn baarmoeder en door het te uiten heb ik een deel kunnen loslaten.”

Op deze dag gaan we een diepe innerlijke schoonmaak houden waarbij bekken- en hartgebied centraal zullen staan. Het bekkengebied waarin onze baarmoeder rust en wij zoveel aan oude energie vast kunnen houden, ook energie die niet van ons is maar die wij met ons meedragen van generatie op generatie.

We beginnen de dag met lichaamswerk, om het lichaam te openen en ontvankelijker te maken. In de eerste ademssessie gaan we vervolgens onze emoties verkennen. Met sommige emoties voel jij je misschien vrij en met anderen niet. In de sessie zal ik je uitnodigen met alle emoties contact te maken zodat je kan gaan ervaren dat elke emotie zo haar doel heeft. In de middag zullen we nog meer de beweging naar binnen toe maken. De levensenergie die in de ochtend vrij is gemaakt mag zich dan gaan verbinden met het hart. Soms vraagt het leven dat je iets doet en expressie geeft, en soms vraagt het leven om niets te doen, te ervaren, stil te worden, deze dag zal beiden kanten aanraken in jou.

I.v.m. een zorgvuldige voorbereiding ontvang je na aanmelding via email een intake formulier. bij vragen omtrent deze dagen over wat ademwerk is en of het iets voor jou is kun je mij ook mailen.

“Na 2 jaar ademavonden alleen voor vrouwen te hebben gegeven organiseer ik vanaf 2015 deze speciale ademdag. waarbij we een speciale ademsessie doen om de energie van de baarmoeder op te schonen en te helen, een logisch vervolg op de avonden, en een diepe wens van mij om dit te doen. Ik heb mij laten inspireren door meerdere vrouwen op het pad van bewustwording. Ik heb zelf ervaren hoe helend het is om met vrouwen samen te zijn, met elkaar te delen, elkaar te inspireren en erkenning bij elkaar te vinden. In de krachtige bedding van sisterhood kan het ademwerk nog dieper zijn werk doen.”

 

Gegevens

Datum:
16 juli 2017
Tijd:
10:00 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 85,-