Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Adem je hart open

28 januari 2024 - 10:00 tot 17:00

Ik nodig je uit de expansie op te zoeken in jouw lijf, op onderzoek en ontdekkingstocht te gaan, voorbij jouw demonen/angsten en je te verbinden met alles in jouw lichaam en energie in en om jou heen. Ik nodig je uit om je spirits uit te nodigen om bij je te zijn en je daar te ondersteunen waar nodig. In de ademreis neem ik je mee en zacht nodig ik je uit dieper af te dalen, steeds opnieuw, waardoor we tijd en ruimte loslaten. Dan ervaar je hoe dun de sluiers tussen de verschillende werelden zijn en dat je daar tussendoor kan bewegen, wetende dat jouw lichaam hier is en dat je daar steeds naar terug komt en mee in verbinding blijft.

In de ruimte die dan ontstaat door de adem, je beweging en het maken van geluid ben je in staat dieper in contact te komen met jezelf en de werelden om je heen, ook na deze dag werkt dat door en kun je hier altijd naar terug.

Je begint je reis mogelijk met vragen/verlangens en hoe concreter je dat voor jezelf hebt hoe makkelijker je de weg zal vinden naar het antwoord, ik geloof namelijk dat alle wijsheid al in je zit en de adem zal je helpen je weer te HER-INNEREN en je te verbinden met je ziel, de weg naar jou oorspronkelijke blauwdruk. Met je adem kom je in contact met God/het Goddelijke/de bron/jouw kern.

Wat ik zelf steeds voel met de adem is dat ik GODS instrument ben en dat ik mij mag overgeven aan de stroom in wat dat dan ook mag zijn.

Voor de lunch is er (soep/brood), het is fijn niet te veel te eten omdat anders alle energie naar de maag gaat en het lastiger wordt in de middag wakker te blijven (maar voel je vrij om iets anders mee te brengen als je dat wil eten).
Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings (Ervaren trainer lichaamswerk en ademwerk o.a): www.gentlemiracles.nl
Jouw bijdrage voor deze dag is 133 euro, excl BTW bij factuur, als jij je aanmeld voor 1 december 2023 betaal je maar 111 euro excl BTW

Je aanmelding is een feit wanneer je een mail stuurt naar info@gentlemiracles.nl,  na betaling is jou plek gereserveerd, annulering na aanmelding kosteloos met inhouding van 25 euro ,na 1 januari blijf je het volledige bedrag verschuldigd)
I.v.m. een zorgvuldige voorbereiding (jou reis begint namelijk al bij het moment van aanmelden) ontvang je na aanmelding via email 1 a 1,5 week voor aanvang een intake formulier. bij vragen omtrent deze dagen over wat ademwerk is en of het iets voor jou is kun je mij ook mailen info@gentlemiracles.nl

 

Gegevens

Datum:
28 januari 2024
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Diana Bierings
Telefoon:
06 13 25 91 14
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
133,- (ex.btw)
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
Koffie en thee met iets lekkers, lunch met soep en brood