Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Adem je hart open – Ademavond

7 juni 2019 - 19:30 tot 22:15

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 3 november 2017 at 19:30

One event on 4 oktober 2019 at 19:30

One event on 22 november 2019 at 19:30

Een avond waarin jij je gaat verbinden………jullie elkaar spiegel zijn….elkaars support zijn en nog veel meer.Via de adem neem ik je mee……via de adem jou lichaam in waar alle wijsheid ligt opgeslagen. De adem opent nieuwe wegen….nieuwe ontdekkingen…….helderheid krijgen over hele oude patronen……verwerken van trauma stukken wat zich vaak laat zien en ervaren in bevroren energie.
Een avond kan heel veel in beweging zetten, en een enorme verdieping geven aan jou persoonlijke ontwikkeling. Op deze avond zullen we ons meer gaan richten op ons hart gebied en met wat hier leeft en naar buiten wil komen. Een hart wat open is maakt dat liefde vrij kan stromen.

​Ademwerk
Ademwerk is een prachtige manier om uit je hoofd in je lichaam en je gevoel te komen. Middels een speciale ademtechniek (intensief en verbonden ademhaling) is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft. Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in je hart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

Op 7 Juni heb je weer de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier kennis te maken met ademwerk en wat het voor je kan betekenen. Deze avond is voor zowel mannen als vrouwen, met en zonder ervaring.

Reacties deelnemers
“Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk.” – Astrid

Praktische informatie:
Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings (trainer emotioneel lichaamswerk en ademtrainer.
Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
Deelname kost € 50,-, Vroegboekkorting: als jij je voor 5 mei aanmeldt betaal je € 45,-
Aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.
Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze dag ben je het volledige bedrag verschuldigd.
Je bent welkom vanaf 19:00 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 19:30 dus wees s.v.p. op tijd. Later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 19:30 sluiten we namelijk de deur).

Belangrijk om mee te nemen:
Warme sokken of sloffen
Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
Flesje water
Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

Wees welkom!

Gegevens

Datum:
7 juni 2019
Tijd:
19:30 tot 22:15

Docent

Diana Bierings
Telefoon:
06-13259114
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Site:
www.gentlemiracles.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 50,-
Aantal deelnemers:
12
Inclusief:
thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.