AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Adem & Dip Nieuwjaars-special Dommeldippers

6 januari 2023 - 09:30 tot 12:30

Lieve mensen,
Aan het eind van het jaar kijk ik graag even terug, uit dankbaarheid voor wat dit jaar mij gebracht heeft. En ik kan wel zeggen dat het een bevlogen jaar is geweest, dynamisch. Er is veel veranderd voor mij, in mijn werk, gezondheid, ontwikkeling en privé. Met alle emoties die daarbij horen, verdriet, geluk en liefde. Wat door het jaar heen is gebleven zijn de wekelijkse Adem & Dip sessies. Die hebben mij keer op keer veerkracht en vertrouwen gegeven, daar heb ik elke keer opnieuw die hele warme energie en verbinding met jullie gevoeld. Ik voel me daar zo dankbaar voor… bijna niet te omschrijven.
Op 19 februari van dit jaar was mijn allereerste Adem & Dip sessie. Dat was een hele fijne start en in de 31 sessies die volgden, in de natuur bij Eenode, in de zomer in de tuin en in de workshops voor Ice4Life, is iets heel moois ontstaan. Nu aan het eind van dit jaar, voel ik het verlangen om hier meer mee te willen doen. Een nieuwe stap te gaan ontdekken, de verdieping te maken in het ademwerk, vanuit mijn passie. Voor jullie, om jullie iets heel moois te mogen laten beleven. Noem het vitaliteit, veerkracht, levenskracht, energie, flow… eigenlijk zijn er geen woorden voor dat speciale gevoel.
Ik wil deze nieuwe stap manifesteren, gewoon doen dus! En daarom ga ik jullie een hele bijzondere Adem & Dip sessie aanbieden, een Nieuwjaars- SPECIAL!
Een exclusieve workshop waarin we met aandacht ademwerk gaan doen, in de vertrouwde verbinding met elkaar. In 1,5 uur neem ik je mee op een reis waarin je de energie in je lichaam mag gaan ervaren vanuit de kracht van jouw adem. Laat je verrassen wat dit voor je lichaam en geest doet, wat het je brengt, wat je loslaat… Dit ademwerk doen we uiteraard binnen, in een warme sfeervolle ruimte. Ik heb daarvoor de Verbindende Factor in Nuenen geregeld, waar ik inmiddels gastdocent ben.
Aansluitend gaan we naar de vlakbij gelegen zwemplas Eenode en ben je voorbereid om samen met elkaar een bijzondere koudwater dip te maken. Ik begeleid je daar uiteraard met aandacht bij. Na de dip warmen we van binnenuit weer goed op met een rustige oefening, en sluiten gezamenlijk af met een glaasje glühwein of kopje thee en iets lekkers.
Let op: Omdat we een binnen-locatie gebruiken voor het ademwerk, is er voor deze workshop plek voor maximaal 12 personen. Wil je meedoen met deze Kerstspecial, stuur mij dan een email: jorg@jorgreuvers.nl. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving.
Ik kijk er met veel energie naar uit, wauw!
Jij bent met open armen welkom!
Praktische informatie:
————————
Datum:
Vrijdag 6 januari 2023
1e locatie:
De Verbindende Factor, Wettenseind 4, 5674AA, Nuenen
Inloop vanaf 9.15 uur
Start ademsessie om 9.30 uur
Einde ademsessie rond 11.15 uur
2e locatie:
Strandbad Eenode, Enodedreef 3, 5674TG, Nuenen
Koudwater dip Eenode rond 11.30 uur
Afsluiting rond 12.30 uur
Kosten:
Voor deze Nieuwjaars-special vraag ik een bijdrage van 20 euro per persoon.
Inschrijven:
Om je plek te reserveren voor deze Nieuwjaars-special, stuur mij een email: jorg@jorgreuvers.nl. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving. Het is fijn als je je ook aanmeldt via dit Facebook-evenement, maar daarmee is je plek nog niet gereserveerd.
Benodigdheden:
Zorg voor gemakkelijk zittende kleding waarin je lekker warm blijft. Voor het ademwerk zijn matjes en dekentjes aanwezig. Tijdens de dip is een muts een aanrader tegen de kou. En neopreen (hand)schoenen of gewone waterschoenen. Neem een extra handdoek of kleedje mee zodat je spullen schoon en droog blijven.
Begeleiding:
Dip je voor de eerste keer of vind je het spannend? Of heb je geen ervaring met ademwerk? Geen probleem, je wordt met liefde en warmte begeleid! Heb je een vraag over dit event, laat het me dan weten!
Kinderen:
Deze sessie is niet geschikt voor kinderen.

Gegevens

Datum:
6 januari 2023
Tijd:
09:30 tot 12:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Jorg Reuvers
Telefoon
06-17176825
E-mail
jorg@jorgreuvers.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
20,-
Aantal deelnemers:
12 deelnemers