Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Access Energetische Facelift Class

2 juni 2021 - 09:30 tot 17:30

De Access energetische facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en over het hele lichaam te keren.

De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Mensen hebben de volgende veranderingen gemeld: een helderder, opener en lichter gezicht (minder verzakking), verbetering van de elasticiteit van de huid, helderdere ogen, glanzender haar, het liften van borsten en billen, verbeterde energie en meer algehele ontspanning

Deze class is een eendaagse hands-on class waarin deelnemers de Access energetische facelift leren en deelnemen aan het geven van twee sessies en het ontvangen van twee sessies.

Tijdens deze class werk je met de energieën in het lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren.

 

Deze class wordt gehost door Eva Vromans en gedoceerd door Rachael O’ Brien (www.rachaelobrien.org)

Gegevens

Datum:
2 juni 2021
Tijd:
09:30 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 260,- of € 130,- voor herhaling
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, versnaperingen, Nederlandstalige of Engelstalige handleiding plus een gelamineerde Facelift kaart met visuele doorloop van de behandeling en de handposities, een certificaat en heel veel vreugde, gemak, glorie en verandering.