AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Access Consciousness Energetische Facelift

21 december 2021 - 09:30 tot 17:30

Hoe zou het zijn als je alles wat je over jouw lichaam en gezicht hebt geoordeeld en veroordeeld met gemak kunt laten versmelten en wegvloeien? En wat zou het creëren als je deze prachtige methodiek ook kunt gaan toevoegen in jouw business?

Tijdens de Access Facelift worden er veel verschillende energieën toegepast op het lichaam en het gezicht en er zijn veel mogelijkheden om te ontdekken wat er kan worden losgelaten. De zachte, kalmerende aanraking die op gezicht en nek wordt toegepast, werkt met de cellen van het lichaam om het te herstellen, verlevendigen en verjongen. De Access Energetische Facelift is daarnaast een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam heen om te keren.

Mensen hebben de volgende veranderingen gemeld:

  • – Het licht en de helderheid van het gezicht
  • – Elasticiteit van de huid
  • – Helderheid van de ogen
  • – Glans in het haar
  • – Liften van borsten en billen
  • – Verbeterde energie
  • – Verhoogde ontspanning

Deze class is een eendaagse hands-on class waarin deelnemers de Access energetische facelift leren en deelnemen aan. Tijdens deze eendaagse hands-on energetische training op een prachtige locatie midden in het groen in Nuenen (Noord-Brabant) word jij opgeleid tot Access Energetic Facelift practioner en je geeft en ontvangt deze dag sowieso twee sessies.

Tijdens deze class werk je met de energieën in het lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten. En hoe wordt het nog beter dan dit?!?

De Access energetische facelift kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar je werkt met klanten en hun lichaam – schoonheid, wellness, massage en meer. Vergroot jouw klantenkring en aanbod van aangeboden diensten.

Je kunt elke vraag stellen tijdens de class! Elke class wordt namelijk gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar deze specifieke class te komen.

Aanmelden bij Eva

 

  

Gegevens

Datum:
21 december 2021
Tijd:
09:30 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
380,- (incl. btw)
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, versnaperingen, handleiding en visuele kaart, een Facelift practioner certificaat en heel veel transformatie