Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Access Body Process® Class

1 september - 19:00 tot 22:00

Wat is er nog meer mogelijk voor JOU, jouw lichaam en jouw leven voorbij aan oordeel, zwaarte & allerlei LEUGENS die je bij je draagt in je lichaam en systeem?

Voor deze class is geen aanvullende informatie beschikbaar voorafgaand aan de class.

Volg de energie & ontvang dit FENOMENALE lichaamsproces tijdens de class vrij van verwachtingen & projecties over wat het voor je gaat zijn!

Wat weet jij over of jij hierbij dient te zijn?

Is nu de RUIMTE om afscheid te nemen van alle leugens die je nog bij je draagt in je lichaam en te gaan functioneren en leven als de werkelijke lichtheid & ruimte van JIJ?

Welke lichtheid, welk gemak, welke vreugde en welke glorie is er dan mogelijk?

Een zeer generatief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met cliënten die los willen komen van zwaarte & projecties van anderen die ze zich bij zich dragen in hun lichaam. Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Tijdens een Access Body Proces class maken we per class kennis met een ander lichaamsproces. Er is een korte introductie over het proces en wat het allemaal voor jou en anderen kan doen, je ontvangt een sessie en geeft een sessie. Tijdens de class is er ruimte voor vragen of dingen die omhoog komen, deze kunnen dan meteen worden gefaciliteerd en getransformeerd. Er wordt ook gebruik gemaakt van verbale clearings vanuit Access Consciousness.

Je ontvangt na deze class ook audio opnames van de class, een korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen en een certificaat. Je mag dit proces daarna ook geven aan cliënten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

 

Inschrijven kan via deze link: https://relaxandrealeve.com/access-bodyclass-leugens-september-eindhoven/

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
19:00 tot 22:00

Docent

Eva Vromans
Telefoon:
06-34513442
E-mail:
welcome@relaxandrealeve.com
Site:
relaxandrealeve.com

Overige informatie

Kosten:
85,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Inclusief hand-out, certificering, koffie, thee en lichte snacks

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.