AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Access Body Process® Class: IAE of Juvenation

8 oktober 2022 - 22:00 tot 22:15

Hoeveel van jullie gebruiken je leeftijd als beslissende factor voor hoe jouw realiteit eruitziet en wat je allemaal (nog) kunt kiezen?

Welke ideeën over verhouding leef je? Wat zijn je verwachtingen over hoe veroudering moet lopen? Welke oordelen heb je hier allemaal over? Wat is juist verouderen? Wat heb je allemaal besloten dat je kunt kiezen om jouw idee van veroudering tegen te gaan?

Op welke leeftijd heb jij jouw jeudigheid uitgezet?

Welke bron voor de constante verandering & vernieuwing van JOU ben JIJ eigenlijk al? Wat als niet is wat het lijkt? Wat als jij jouw eigen jeudigheid met en als je lichaam kunt terugvinden? Hoe zou het zijn om weer door de wereld te bewegen met je lijf als een kind? Hoeveel meer zou je dan kunnen ontvangen en hoeveel plezier zou je kunnen hebben daarmee?

Een effectief lichaamsproces van Access Consciousness® om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent of energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen.

Deze class nodigt jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen. Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen.

Gun jij jezelf ook een heerlijk avondje transformatie, ontvangen, facilitatie & verandering?

Inschrijflink: https://relaxandrealeve.com/access-body-process-class-iae-juvenation

 

Gegevens

Datum:
8 oktober 2022
Tijd:
22:00 tot 22:15

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 80,- per persoon
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
Inclusief hand-out, certificering, koffie, thee en lichte snacks