AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Access Bars Introductie Avond

21 december 2021 - 20:00 tot 21:30

Deze avond is een gratis introductie avond voor mensen die kennis willen maken met Access Bars.

Access Bars is een zachte hands-on techniek die de geest tot rust brengt. “De Bars laten nalopen” (zo noemen we het als je een sessie ontvangt) zorgt ervoor dat mensen rustig kunnen liggen, niets hoeven te “doen” en enkel hoeven te ontvangen.

Het Universum is eindeloos in overvloed en verlangt ernaar om aan jou te geven! We functioneren met allerlei muurtjes en barrières omhoog om de grootsheid, schoonheid en magie van wat er beschikbaar is maar niet te ontvangen. De Bars breken die muren en barrières af.

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun lichaam en leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angsten, stress en nog veel meer.

Wat als we onszelf zouden kunnen ervaren als meer dan wat we wel of niet leuk vindena an onszelf of wat er ‘goed’ of ‘slecht’ is aan ons? Wat is er dan allemaal mogelijk?

NB: Als je wilt komen, meld je dan even aan via eva.sara.vromans@gmail.com, met hoeveel je komt en ook even je telefoonnummer (ivm wisselende maatregelen & mogelijke last-minute wijzigingen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
21 december 2021
Tijd:
20:00 tot 21:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
geen
Aantal deelnemers:
in overleg
Inclusief:
Koffie, thee en handout