AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Aanvaarden & Vergeven (Ademwerk voor vrouwen)

7 juli 2018 - 10:00 tot 17:00

Aanvaarden & Vergeven is een proces wat nooit stopt in je leven. Als jij je persoonlijk wil ontwikkelen dan kan dat niet zonder dit proces. Het kan een belangrijke practise in je leven worden.
Vergeven betekent niet dat je bv de daad goed moet keuren als iemand je iets aandoet, maar kan jij wel je hart open houden en die persoon weer opnieuw in je hart sluiten, ipv in haat of wrok te blijven? Onmogelijk hoor ik je denken…….en nee het tegendeel is waar, het vraagt bereidheid vanuit jou, om je hart te openen. Om jezelf te vergeven voor de momenten waarop jij je afsloot voor de ander los van wat er gebeurt.
De wereld wordt er namelijk niet mooier op als we in haat en wrok blijven leven, we reageren af op onze omgeving, ons lijf wordt er letterlijk ziek van. Op deze dag zullen we via lichaamswerk en ademwerk de ingang vinden naar jou hard, en op reis gaan naar de plek in jou van aanvaarden en vergeven. We zullen op deze dag ook gebruik maken van een geleide meditatie.”Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk.” Astrid

“In de warme bedding van Diana en team, heb ik een bijzondere ademworkshop mogen ervaren. In de veilige en warme setting bracht de liefdevolle en krachtige begeleiding van Diana me naar meer ruimte en zelfliefde die ik nog niet eerder zo stevig heb ervaren. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en ik ga de ruimte innemen die ik heb gevoelt. Dit smaakt naar meer.” Miriam

Ademwerk is een prachtige manier om uit je hoofd in je lichaam en je gevoel te komen. Middels een speciale ademtechniek (intensief en verbonden ademhaling) is het mogelijk om dieper te gaan voelen wat er in je leeft. Op deze manier ademen helpt om niet te blijven steken in mentale oplossingen maar om rechtstreeks contact te maken met wat er in je hart leeft. Door de aandacht te leren richten op het hartgebied is het mogelijk om meer ruimte te gaan ervaren en de specifieke waardes die in je hart leven, te gaan voelen. En te gaan leven!

Op 7 juli heb je weer de mogelijkheid om op een prettige en veilige manier kennis te maken met ademwerk, en wat het voor je kan betekenen. We beginnen de dag met lichaamsgerichte oefeningen die je ondersteunen het ademproces in te gaan. De meditatieve ademsessie wordt ondersteunt met passende muziek en begeleid door een professioneel team. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met ademwerk. Als je wel ervaring hebt, dan kan deze dag jou weer een laagje dieper brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling en de reis in jezelf.

Gegevens

Datum:
7 juli 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 95,-