AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

2-daagse cursus Reiki I

13 mei 2022 - 10:00 tot 17:00

Met Reiki I ben je in staat jezelf fysiek, emotioneel en mentaal te ondersteunen en waar mogelijk te helen, d.m.v. universele (levens)energie. In deze tijd van onzekerheid en onrust is dat zeker geen overbodige luxe.

Het mooie is dat je deze helende kracht vanaf de 2-daagse altijd tot je beschikking hebt. Waar je ook bent en met wie je ook bent. Onzichtbaar voor anderen kun je energie aan jezelf geven. Voel je je op één of andere manier uit balans, leg je handen op je benen en laat de krachtige energie je helpen. Je hebt er niemand anders voor nodig en je hoeft er zelfs je huis niet voor uit. Weet dat iedereen met deze energie kan werken.

Je ontvangt tijdens de 2-daagse 4 initiaties, waarna je ook uitgebreid met Reiki gaat oefenen. Ook krijg je een map met (achtergrond) informatie, zodat je na de training alles bij de hand hebt om volop los te kunnen gaan.

De krachtige helende energie kun je allereerst inzetten voor jezelf maar ook desgewenst voor anderen, huisdieren en tevens ten gunste van (beperkende) situaties (in de toekomst). Je zou Reiki kunnen zien als zelf-EHBO voor lichaam, geest en ziel. Ten alle tijden voor jou beschikbaar.

Neem voor vragen gerust contact op.

 

Gegevens

Datum:
13 mei 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
250,00 (vrijgesteld van BTW)
Data:
13 en 14 mei 2022
Aantal deelnemers:
Max. 5 deelnemers
Inclusief:
Cursusmap, ktw (excl. lunch)