Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Germaanse Geneeskunde in de praktijk – “Jouw lichaam vertelt een verhaal”

26 oktober - 10:00 tot 17:00

Wij geven met veel plezier een training van 4 dagen over de basis van de Germaanse Geneeskunde en de filosofie van HeartConnectionNederland. We maken vooral de vertaalslag naar de praktijk.
Gedrag en ziekte vertellen een verhaal. Angst, ADD, eczeem, depressie, fibromyalgie, kniepijn, MS, Rode hond, verkoudheid, enz. Alles heeft een verhaal. Waarom is dit biologisch zinvol? Waarom is dit een hele slimme overleving?
Ons lichaam reageert in 2 fases, een stressfase en een genezingsfase. Ontsteking en de pijn daarbij ontstaan in de genezingsfase. Hoe zit dit en waarom duurt dat soms zo lang? Wat kan je doen om inzicht in het verhaal te krijgen en wellicht patronen te doorbreken?
Hoe we denken is voor een groot deel bepaald door onze cultuur, maar ons lichaam reageert altijd biologisch. Tijdens elk (groot of klein) trauma, past ons lichaam zich aan om hiermee om te kunnen gaan. Dit gebeurt op 3 niveaus: in de hersenen, de organen en de psyche. Zo ontstaan overlevingsmechanismen.
Alles wat jij, je ouders en voorouders niet konden verwerken, leef je vaak in algoritmische patronen. Deze zijn vaak terug te vinden in je levensblauwdruk, familiestamboom en persoonlijke tijdlijn.
Hoe dit zit, leggen we je uit tijdens deze dagen.
Er is voldoende ruimte voor al je vragen zoals waarom je een bepaalde ziekte/klacht krijgt of bepaald gedrag vertoond.
Wij, Loes Dams en Geertje Baltussen, laten je zien hoe dit werkt en hoe je jezelf en wellicht een ander hierin kan begeleiden. Je gaat een koppeling maken naar de biologie, klachten, gedrag en het bewustzijnsveld. Tijdens de opleiding HeartConnection Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in de biologische natuurwetten (Germaanse geneeskunde), levensblauwdruk, persoonlijke tijdlijn, familiestamboom, en coaching in hoe je dit bij jezelf en in je gezin of praktijk toe kan passen.
Tijdens deze dagen ga je op een andere, biologische manier kijken naar jezelf. Elke casus vertelt jou een uniek verhaal. Je leert hoe je hier inzicht in kunt krijgen en welke vragen je jezelf kan stellen. Direct ga je deze kennis in de praktijk toepassen.
We werken tegelijk direct aan persoonlijke ontwikkeling, want alles start bij jou, jij bent het belangrijkste anker in het geheel. Vanuit je eigen persoonlijke vraag ontvang je basiskennis over de biologische zinvolheid van het lichaam en de psyche en ontdek je de biologische processen (ziektes, gedrag en patronen ) achter (jeugd)trauma’s en de manifestatie hiervan.
Je leert ook hoe je persoonlijke patronen kan deprogrammeren. Dit geeft zo veel rust, inzichten en ontwikkelingen in je bewustzijn.
Dit gaan we doen:
In 4 dagen maak je aan de hand van de 10 basisprincipes een reis door je onderbewuste. We nemen de 4 kiembladen door. Endoderm (hersenstam en middenhersenen), oud mesoderm (kleine hersenen), nieuw mesoderm (grote hersenen en witte stof) en ectoderm (hersenschors). We bekijken welke thema’s daarbij horen.
We gaan aan de slag met het uitwerken van je persoonlijke tijdlijn en levensblauwdruk. Herhalende overtuigingen nemen we onder de loep en we onderzoeken hoe we ons gedragen in een groep en welk effect dit op welk lichaamsdeel heeft.
Wist je dat je jouw geboorte op bepaalde punten in je leven herhaalt? En dat je lichaam dan dus ook bepaalde patronen herhaalt? Net als traumatische gebeurtenissen?
We zijn co-workers en onderzoeken het samen. De inzichten en tools kun je meteen toepassen in je eigen dagelijkse (gezins)leven, in je werk en je praktijk.
Vervolgdata: Donderdag 5 okt, 26 okt en 9 nov
Inschrijving:
Stuur een mail naar loesdams@gmail.com
We kijken er enorm naar uit jou te ontmoeten!
Groeten,
Loes en Geertje
(Wij werken nu 7 jaar met de Germaanse geneeskunde en HeartConnection Nederland. Loes werkt sinds 2015 met opvoedondersteuning en MNRI reflex integratie en Geertje werkt als paardencoach, thermografist en studeert MNRI.)

Gegevens

Datum:
26 oktober
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Loes Dams en Geertje Baltussen
Telefoon:
Loes : 06-54743745 en Geertje : 06-5114809
E-mail:
Loes : loesdams@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 795,00 euro (incl btw) en inclusief het studieboek/naslagwerk "Het leven is een workshop" van Marjolein van der Meulen, HeartConnection Nederland (twv € 109,53 euro)
Data:
21 sept, 5 okt, 26 okt en 9 nov 2023
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, water en lekkers . Je kan voor € 12,50 een uitgebreide lunch reserveren. Dit gaat via een tikkie naar de kok. Als je dit wil geef dit even aan via de mail.

Reacties zijn gesloten.