Uitleg online reserveren

Online Reserveren

Zoek je regelmatig een praktijkruimte of organiseer je vaker workshops of trainingen dan is zelf online reserveren wellicht iets voor jou. Het is mogelijk om op je pc, tablet of telefoon waar je ook bent, zelf een ruimte te boeken, wijzigen of annuleren. Bij een nieuwe afspraken kun je op deze manier meteen kijken of er een ruimte beschikbaar is en deze direct reserveren.

Op de pagina ‘Een ruimte boeken’ kom je via de knop reserveren/beschikbaarheid bij de online agenda van een ruimte. Hier kun je reserveren, wijzigen en annuleren. Het is ook mogelijk om alleen te kijken of de ruimte beschikbaar is op het gewenste moment (ook als je nog geen account hebt/ ingelogd bent).
Wil je rechtstreeks reserveren/ de beschikbaarheid bekijken kan dat ook via de knoppen in de rechterkolom op deze pagina.

Inschrijven is gratis.
Na het gebruik van de ruimte ontvang je de factuur per email.

Eenmalig registreren:
Wil je je registeren neem dan eerst contact op met Miriam, zij maakt dan een account voor je aan. Zodra je account is aangemaakt kun je je wachtwoord opvragen door op reserveren/beschikbaarheid te klikken bij een van de ruimtes. Vervolgens klik je rechtsboven op login. Klik dan op wachtwoord vergeten en vul je emailadres in waarop Miriam het account voor je heeft aangemaakt. Je ontvangt dan een mail van ‘Baroom’ (het reserveringsprogramma) om een wachtwoord aan te maken.

Gebruik je de agenda regelmatig (bijvoorbeeld voor het reserveren van een praktijkruimte):
Dan kun je ook gebruik maken van de volgende link:
http://reserveren.baroom.nl/?g=BCBB5F0A-6F59-EC1A-338B-72344DBBE475

kopieer bovenstaande link naar het bureaublad van je computer, tablet of telefoon, zo kom je altijd direct naar een overzicht van de te boeken ruimtes. (Met name handig op tablet of smarthpone)

Wil je direct een ruimte boeken, of wil je kijken naar de beschikbaarheid? Via de onderstaande knoppen kun je direct zien of de ruimte op het gewenste moment nog vrij is, en als je geregistreerd bent kun je direct boeken.

Direct reserveren

Reageren is niet mogelijk