Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

YanuShewa

06-28487920||www.yanushewa.nl

Danique heeft door haar levenservaring veel kennis opgedaan op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Begonnen in de sportbranche ontdekte zij al snel dat haar gaves verder gingen dan alleen de buitenkant van een mens. Met haar één op één sessies begeleidde zij mensen op een veel dieper niveau en merkte al snel dat haar intuïtie sterk ontwikkeld was. Daarnaast werden haar handen ook als helend ervaren.

Ruimte is voor haar een van de belangrijkste aspecten in het leven. Door vanuit onvoorwaardelijke liefde elkaar de ruimte te geven ontstaan er nieuwe dingen in je leven. Transformatie en wedergeboorte staan centraal in haar persoonlijke ontwikkeling, deze ervaring deelt zij graag met anderen. Haar kwetsbaarheid is haar kracht. Door zich kwetsbaar op te stellen ontstaan er diepe groeiprocessen met (h)erkenning en een vervullend moment in verbinding van ziel tot ziel.

Tijdens haar sessies wordt zij ervaren als een open, zacht en liefdevol persoon. Ze is iemand die altijd vanuit haar intuitie, puurheid en echtheid opereert. Ze gaat (op)recht op de kern af, ook al is dat soms lastig en doet het pijn. Zonder oordeel en integer biedt zij al spiegelend een luisterend oor. Ze is in staat een ander te helpen situaties te verhelderen en deze te helpen dit in praktische oplossingen te  vertalen. Dit alles op basis van liefde, gelijkwaardigheid en respect. Tijdens een sjamanistische reis kreeg ze de naam Yanu Shewa door. Dit was voor haar een duidelijk teken om deze te gaan uitdragen en te gaan staan voor wie ze werkelijk is.

Aankomende activiteiten

maart 2019
Datum Tijd Activiteit Docent
zo 3 mrt 10:00-17:00 Samen Ontmoeten, Verbinden & Creëren YanuShewa en Berry Jacobs
zo 24 mrt 10:00-17:00 Samen Ontmoeten, Verbinden & Creëren YanuShewa en Berry Jacobs
april 2019
Datum Tijd Activiteit Docent
zo 7 apr 10:00-17:00 Samen Ontmoeten, Verbinden & Creëren YanuShewa en Berry Jacobs