Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Steven de Brouwer

06-23079099||http://intensie.nl/

Welkom bij Intensie – ontspanningsmassages!

Tijd voor jezelf! Diepe ontspanning, die je voelt in je huid, in je spieren, in je hart!

Mijn naam is Steven de Brouwer. Naast mijn baan in de IT ben ik mezelf aan het verdiepen in het geven van massages. Ik merk, dat het me goed doet, om in contact te zijn met mensen en daarbij iets moois kan geven. En daarmee kom ik ook in contact met mezelf en geef ik mezelf iets moois!

Ik heb hierin een passie gevonden, ik word enthousiast als ik erover begin te praten, en elke massage geeft mij evenveel ontspanning als dat de ontvanger krijgt! En elke positieve reactie maakt mij weer nog blijer, dat ik dit kan en mag doen!

 

Ontspannings-massages

Er zijn veel fysieke voordelen aan massages, zoals betere bloed- en afvalstoffen-doorstroming, een sterker immuunsysteem, of een lagere bloeddruk. Maar ook mentaal levert het voordelen op, zoals minder stress, algehele ontspanning en beter humeur. En ook op een dieper niveau werkt het door, je komt meer in contact met jezelf, de kans op neerslachtigheid neemt af en het verbetert de balans tussen lichaam en geest.

Daarnaast is aanraking een basisbehoefte van de mens! In deze digitale tijd van chatten en facebook raakt men elkaar steeds minder aan, en krijgen we last van ‘aanrakingsarmoede’ of ‘huidhonger’. Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven; in eerste instantie alleen geestelijk/emotioneel, op den duur zelfs lichamelijk!

 

Mag ik je ontmoeten?

‘s Avonds en in het weekend heb ik regelmatig ruimte voor¬†heerlijke massages, hier bij De Verbindende Factor. Voel je welkom om een afspraak te maken!

Voor meer info verwijs ik je graag door naar mijn website intensie.nl.

 

Warme groet,

Steven

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.