Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Margot Appelman

06-14104621||www.Margotyoga.nl

Als je mij zou kennen zou je weten dat………………ik heel veel van mensen houd. Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden ,een groot deel van mijn leven ben ik hier mee bezig. Het is een rode draad in mijn leven.

Met mijn ouders groeide ik als klein meisje op in jeugdherbergen. Ik observeerde toen al graag mensen, individuele gasten en groepen.

Ik heb 23 jaar met heel veel plezier in de kraamzorg gewerkt. Daarna een eigen zorgboerderij opgezet voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze jaren heb ik met liefde gedraaid. Ik ben daarna uiteindelijk geschoold om yogalessen te gaan geven.

Al deze mensen hebben mij iets geleerd. Jaren later begreep ik dat ik vaak als een kameleon leefde. Ik paste mij altijd met gemak aan. Maar wie was ik nou eigenlijk zelf? Ik werd genoodzaakt om alles los te laten wat mij lief was. Daardoor werd ik gedwongen om naar binnen te keren om te zien wie ik werkelijk ben.

Ik kwam in aanraking met YinYoga. Wauw dat was geweldig! Zo bijzonder om te ervaren hoe je ruimte in je lijf kan maken. Door je te richten op de ontspanning van al je spieren wordt het dieper gelegen bindweefsel opgerekt. Hier wilde ik meer van weten en ben toen begonnen met de Yin yoga opleiding.

Ik geef nu met passie (Yin)yoga lessen. Het brengt je naar binnen. Het is mindful aanwezig zijn. Je krijgt alle tijd en rust om de energiebanen en de belangrijkste Yin gebieden zoals de wervels, heupen, schouders en nek te stimuleren. De energie (Chi) zal voelbaar stromen. In de lessen zal ik je ondersteunen door Yin Reiki toe te passen.

Door mijn intensieve levenslessen heb ik een groot inlevings- en empathisch vermogen ontwikkeld om mensen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Daarnaast geef ik individuele energetische behandelingen en ademsessies. Deze activiteiten beogen je unieke zelf te ervaren en te voelen.

Mijn motto is: ‘”Jij maakt de wereld net iets mooier door jezelf te ZIJN!”

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.