Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Jacky Meijer

06-55355769||www.celestialcare.nl

Mijn naam is Jacky Meijer. Ik heb een praktijk voor (massage)therapie, lichaams- en ademwerk en meditatie/mindfulness. Ik begeleid en behandel mensen vanuit het motto ‘In de aanraking reik ik aan’ om jou te brengen van ‘Klacht naar Kracht’. Aanraken en aanreiken, letterlijk en figuurlijk. Tussen je lichaam en lijfelijke sensaties aan de ene kant en je psyche, je emoties en je gevoel aan de andere kant, bestaat namelijk een samenhang. Aan die samenhang wordt bij Celestial Care ten volle recht gedaan.

Integraal onderdeel van mijn manier van werken is het eclectisch coachen. Eclectisch betekent: het beste gecombineerd. Mijn werkwijze verloopt niet via een vaststaand traject of overtuiging. Maar gebruik ik technieken en werkwijze die aansluiten bij de persoon of die zich in het moment nadrukkelijk aandienen. Ik bied een ankerpunt en spiegel tegelijk wat vaak na enkele sessies al een daadwerkelijke omwenteling geeft.

Lichaamsbewustzijn, meditatie en massage zijn voor mij de ankerpunten om mijn balans te houden in alles wat zich in het leven aandient. Het creëert inkeer, rust, inzicht, evenwicht en zelfs geluk! Ik wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Daaruit is Celestial Care ontstaan. Een praktijk waar gewerkt wordt vanuit een holistische visie maar zeker ook vanuit een nuchter realisme. Daarin ligt mijn kracht: pragmatisch omgaan met spirituele zaken!

Celestial Care “so much more than just a massage”

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.