Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Henny Cramers en Joannie van Rijswijk

06-24213133 / 06-21144327||www.verbindinginvrijheid.nl

Vrijheid en verbinding zijn twee thema’s die wij delen. Thema’s die ons drijven en die ons verbinden. Vrijheid om onze eigen beweging te voelen en te volgen. Vrijheid om ons ook te openen voor anderen, ons te laten zien aan anderen. Om ons te verbinden met elk deel in onszelf en elk deel in de ander. Vrijheid om onszelf te voelen en de ander te voelen. Om elke stem te horen.

Intimiteit speelt zich af in het spanningsveld van vrijheid en verbinding. De dynamieken in ons, en tussen ons en anderen, die zich in dit speelveld manifesteren intrigeren ons mateloos. Wij onderzoeken de weerstanden die actief kunnen zijn in het veld van werkelijke intimiteit in onszelf, in dat wat we samen delen, en met de mensen met wie we werken.

Samen bundelen we onze ervaring, onze sensitiviteit en onze unieke talenten om anderen te helpen hun eigen veilige ruimte te creëren en zich vrij te voelen in hun eigen beweging. In het bijzonder in relatie tot anderen. De vrijheid om echt te kunnen zijn, open. De vrijheid om in verbinding te gaan en er weer uit. Vrijheid in verbinding. Verbinding in vrijheid.

Aankomende activiteiten

april 2018
Datum Tijd Activiteit Docent
zo 1 apr 11:00-17:00 Hart Cirkel – Thema: Pasen – een nieuw begin Henny Cramers en Joannie van Rijswijk