Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Eveline Geusen

06-11076596||www.lijflied.nl

De weg die ik zelf heb gelopen en nog steeds loop, vertelt over wat ik anderen wil en kan leren. Hoe je kunt groeien als mens. Van jezelf teveel aanpassen naar worden wie je in wezen bent, van inhouden naar expressie, van jezelf verbergen naar zichtbaar worden, van angst naar vertrouwen, van onzeker naar krachtig, van donker naar licht. Om uiteindelijk dat leven te leiden waar je op jezelf kunt staan, vertrouwend op je kracht en tegelijk in liefdevolle verbinding met anderen. Een leven waarin je bewuste keuzes maakt van binnenuit, vanuit zelfliefde en geleid door je diepere innerlijke wijsheid.
Dat is een weg van binnen naar buiten, een weg van bewust worden, doorvoelen en loslaten wat je niet meer dient, wie je niet wezenlijk bent. Dan kan het mooiste van jou, de waarde die jij te geven hebt naar buiten komen. Een weg naar een vervullend leven.

De werkvormen die mij op deze weg het meest ondersteund hebben, bied ik aan in de vorm van workshops en individuele sessies. Iedere keer gaat het daarbij om de weg van binnen naar buiten te maken, van jezelf naar de ander. Uit je hoofd komen, in je lichaam landen, je lichaamscellen en gevoelswereld openen met adem, lichaamsoefeningen (oa. bio-energetica, Healing Tao) en klank, bewust worden wat er in je leeft en hier expressie aan geven. Jezelf bevrijden van innerlijke blokkades en steeds meer innerlijke rust en balans ervaren, ruimte maken voor nieuwe energie en groei. Om als mens steeds meer te gaan stralen van binnenuit, bewust van je eigen waarde en verankerd in een krachtig innerlijk centrum.

Ik werk als soundhealer, ik ondersteun mensen in helingsprocessen met energetische healing, mijn stem en handen. Ik ben opgeleid op het gebied van stembevrijding, lichaamsgerichte therapie, healing en reading.

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.