Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Daphne Smit

06-24981248||www.dsac.nl

Mijn naam is Daphne Smit. Ik werk zo’n 15 jaar als zelfstandig coach/trainer en begeleider op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling en ben tevens SoulCollage® facilitator.

In mijn begeleidende rol reis ik een eindje mee met mensen (ook in groepen) die zichzelf professionele en persoonlijke vragen (durven te) stellen ‘Hoe word ik meer mijzelf?, ‘Wie ben ik?’, ‘Waar sta ik?’ ‘Waar ben ik naar op weg?’.

In co-creatie met Erica Rijnsburger geef ik 3-daagse Intensives met thema’s als Innerlijke Stilte en de Innerlijke Criticus en losse verbonden ademsessies in Den Haag.
Samen met mijn zus Karin Smit 1-daagsen ‘BURNING WOMEN’ voor vrouwen als persoonlijk verkenning en verdieping met iedere keer een ander aansprekend thema.

Ik laat zich in mijn leven en werk door de eeuwenoude Oosterse traditie van Tantra inspireren. Zo ontmoette ik 15 jaar geleden mijn geliefde en levenspartner Henk.
Tantra werkt met vitale levensenergie die bezielt en heilzaam kan zijn. Het is een diepgaande en waarachtige weg naar bewustwording en verbinding met het goddelijke in en om ieder mens. Ik volgde alle retraites, trainingen en meerdaagsen bij het Centrum voor Tantra, zowel nationaal als internationaal en verdiep me in bewustzijnsontwikkeling door creatief werk, inquiry (Almaas), meditatie en mindfulness, Vipassana meditatie, verbonden ademhaling, energetisch lichaamswerk, het plantmedicijn Ayahuasca, Inipi-ceremonies en shamanistische werk.

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.