Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Daphne Smit

06-24981248||www.dsac.nl

Even voorstellen: In 2004 ben ik gestart als zelfstandig coach om mensen te ondersteunen in het vinden van antwoorden op hun vragen, zowel professioneel als persoonlijk. Deze groei gaat vaak over (de moed om te) veranderen, werkelijk te gaan en te staan voor wie je bent en wat je wilt bereiken. De diepte ingaan van persoonlijk onderzoek om je lichte en schaduwkanten, je zorg en verlangen, je blokkades en flow te (ontdekken en te begrijpen.

Ik kwam er achter dat ik mensen het beste en liefste ondersteun als het gaat om van ‘overleven’ naar ‘leven’ te bewegen. Keywords hierin zijn: Energie en Voeding voor de Ziel: waar gaat je energie van stromen en wat laat het stagneren? Mijn SoulCollage® facilitatorschap sluit hier naadloos op aan. De kracht van beelden, intuïtie en innerlijke wijsheid mag wat mij betreft net zo iets worden als je dag beginnen met een kopje thee en een beschuitje jam genietend van het mooie uitzicht.

Sinds 2011 geef ik in co-creatie meerdaagse retraites met thema’s als Stilte en het Superego. Naast meditaties en lichaamswerk is de dagelijkse verbonden ademsessie een magische poort voor inzicht en antwoorden. Net als in SoulCollage® brengt het mensen uit het hoofd en in het hart, de plek waar liefdevolle inzichten en treffende antwoorden huizen.

Ik werk vanuit een diepgaande tantrische basis vanuit haar trainingen bij het Centrum voor Tantra en bij andere leraren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Aankomende activiteiten

juni 2018
Datum Tijd Activiteit Docent
vr 1 jun 10:00-17:00 Workshop ‘What moves YOU? & SoulCollage®’ Daphne Smit