Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Arianne van Galen

06-53559072||www.ariannevangalen.nl

Sinds 25 jaar ben ik ondernemer en begeleid ik mensen. Ondernemers nodig ik uit om te ondernemen in Tovervloed. Ondernemen is voor mij de vorm waar in ik mijn zielspad loop, mezelf ontwikkel en steeds meer de magie van synchroniciteit ervaar.  Mijn gave is dat ik jouw zielspad zie en direct aansluit op jouw potentieel. Vergeet modellen en stappenplannen, loop jouw eigen weg. Op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau laat ik het ondernemersbloed in je stromen.

Daarnaast werk ik rondom helende relaties. Arianne (52 jaar) heeft alle vormen van relaties geleefd. De monogame, alleen zijn, het vreemdgaan, de bedrogene, twinflames en soulmates en al deze vormen heeft ons veel gebracht. Sinds 7 jaar kies ik voor mijn Geliefde Rens. In een exclusieve relatie. Een relatie waar we alles aan gaan, waar we al onze oude gekwetste kindstukken kunnen helen, waar bindings- en verlatingsangst in het licht komen in de veiligheid van een stevige bedding. Waarin we ongelooflijk veel plezier en lol hebben en thuiskomen bij elkaar. Een relatie waar Rens steeds meer als man in aanwezigheid kan zijn en Arianne als vrouw meer en meer in de overgave.

Arianne werkt in haar workshops samen met Rianne van Sportel en Rens Hulshof.

We werken met visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, engelen, voorouders in verschillende dimensies.

Aankomende activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.