AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Crazy Wisdom – Healing Circle

Crazy Wisdom – Healing Circle

6 september 2018 - 19:30 tot 21:00

Een andere kijk op een psychose, depressie of burn-out, namelijk Spiritueel Ontwaken.

Buitenzintuigelijke en psychotische ervaringen kunnen een grote impact hebben op ons leven. In onze Westerse maatschappij wordt een psychose gezien als iets zeer ernstigs. Je krijgt al snel de stempel gek of gestoord. We leven nu in een transitie-periode op aarde, een magische tijd waarin de wereld transformeert naar een veel groter plan: het oorspronkelijke plan. Deze periode daagt je nu uit om voorbij jouw perceptie van de werkelijkheid te gaan. Ontwaken voorbij jouw ego en pijnlichaam.

Is het niet zo dat een psychose, een depressie of een burn-out juist aangeeft dat je wakker aan het worden bent uit deze illusie? Dat je met de juiste begeleiding door jouw diepste angsten heen kan gaan om uiteindelijk jouw ware essentie te omarmen, jouw plek op aarde in te nemen. Voorbij deze angsten ervaar je liefde, Eenheid. Een transformatie proces dient zich aan, een overgangsmoment in jouw leven.

Tot op vandaag de dag verschijnen er studies die betogen dat mensen met zware psychoses eigenlijk een soort sjamanen zijn, verdwaald in de tijd. De sjamaan/ healer/ leraar in jou staat op. Bij een stam/ tribe ontvang je de juiste begeleiding die je nodig hebt tijdens zo’n diep proces. Hoe mooi zou het zijn als wij hier in het Westen deze begeleiding ook kunnen bieden.

In een liefdevolle veilige setting gaan we samen delen hoe een psychose, depressie of burn-out een transformerende werking op jouw leven kan hebben. Gehoord en gezien worden als individu werkt al helend. Er ontstaat ruimte en begrip. Iedereen is getuige van de ander, is even belangrijk en wordt onvoorwaardelijk geaccepteerd en gerespecteerd. Zo wordt individuele hulp en hulp voor elkaar samen gebracht. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, wel Zelf.

De intentie van de avond is het hebben van een open dialoog, waarin niet vooraf een plan is uitgezet of anderen overtuigd moeten worden. Het is samen (door)voelen, zonder oordeel en zonder dat de overtuiging, de wens, de ervaring of agenda van één persoon de boventoon voert. We zijn allen getuigen met aandacht voor wat er in het moment ontstaat. Er is ruimte dingen niet te weten, onzeker te zijn en dat uit te spreken. Alles wat er tijdens deze avond ontstaat is welkom, mag er zijn en hoeft niet opgelost te worden.

Gegevens

Datum:
6 september 2018
Tijd:
19:30 tot 21:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docenten

Overige informatie

Kosten:
€ 15,-
Aantal deelnemers:
max. 14 deelnemers